Κατρούγκαλος: Η ΝΔ δεν είναι επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια ασφάλεια αλλά και την αλήθεια

04/02/2021 | 08:54

 

 

Με μία σκωπτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε ο τομεράρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος, την αντιπαράθεσή του με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, ‘Ακη Σκέρτσο, και την άρνηση δύο υπουργών να του απαντήσουν σχετικά με τη δήλωσή του, ότι “η Ελλάδα είναι πέμπτη στους εμβολιασμούς”.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: “Σήμερα ρώτησα δύο υπουργούς για το fake news του υφυπουργού στον πρωθυπουργό (δηλαδή την φωνή του κ. Μητσοτάκη), ότι η Ελλάδα είναι 5η στην κούρσα των εμβολιασμών. Αντί για τους υπουργούς, μου απάντησε το ‘Παρατηρητήριο’ της ΝΔ”.

Ακολούθως ο κ. Κατρούγκαλος παραθέτει “την δήλωση Σκέρτσου αλλά και τα επίσημα στοιχεία”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, που δείχνουν: “16η στις 27 χώρες (ως ποσοστό εμβολιασμένων στο σύνολο του πληθυσμού) η Ελλάδα, την ημέρα της δήλωσης του κ. Σκέρτσου, χειρότερα από το μέσο όρο της Ε.Ε. και πολύ πίσω από τις πρωτοπόρες χώρες”.

“Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λοιπόν. Ή παραφράζοντας ότι είπα στην Βουλή, η ΝΔ δεν είναι επικίνδυνη μόνο για την δημόσια ασφάλεια, αλλά και την αλήθεια” καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κατρούγκαλος. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ