Μητσοτάκης: Με το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού θα κινούμαστε ελεύθερα

21/01/2021 | 20:00

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν αφορά τον περιορισμό της δυνατότητας των ανθρώπων να ταξιδέψουν», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, στα αγγλικά.

«Αφορά τη διεύρυνση της ελευθερίας των μετακινήσεων, χρησιμοποιώντας μια απλή, ψηφιακή λύση που μπορεί να κάνει τις οικονομίες μας να κινηθούν ξανά», προσθέτει και επισυνάπτει το άρθρο του στο EurActiv με την επισήμανση: «Προσδοκώ να το συζητήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

«The vaccination certificate is not about restricting people’s ability to travel. It’s about opening up the freedom of movement using a simple, secure digital solution that can get our economies moving again. Looking forward to discussing this at the #EUCO.»

Έκλεψαν πέντε τόνους ελαιόλαδο στο Ρέθυμνο

K. Kυρανάκης: Ο νέος ΚΟΚ εισάγει την έννοια της υποτροπής – Οι παραβάσεις θα έρχονται μέσω των καμερών

Βολιβία: Συναγερμός από ιατρικούς συλλόγους για τις ελλείψεις φαρμάκων

Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο ΛΕΞ με δεύτερη συναυλία στις 29 Ιουνίου

Νέες αυξήσεις στις τιμές των σούπερ μάρκετ τον Μάιο

Έκτακτη έκκληση του ΠΟΥ για την προστασία των δύο τελευταίων νοσοκομείων της Γάζας

Ολυμπιακός: «Χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Φουρνιέ- Μπαρτζώκα, προκλήσεις και βρόμικο παιχνίδι από τον Κέντρικ Ναν»

Αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι με 14 συλλήψεις