Πρόταση Κ. Μπουρδούλη για αντιπυρικές ζώνες

17/08/2021 | 08:23

 

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κωνσταντίνος Μπουρδούλης σε ανάρτησή του αναφέρει:

Η Ελλάδα, για μια ακόμα στις φλόγες, για μια ακόμα φορά καίγεται.
Γενικότερη διαπίστωση, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, προφανώς με ευθύνη των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.

Αν δεν υπάρχουν, όπως υποστηρίζεται, λεφτά για αντιπυρικές ζώνες, οι αρμόδιοι ας οριοθετήσουν τα σημεία που πρέπει να διανοιχτούν (οι αντιπυρικές ζώνες) και ας επιτρέψουν, υπό την επίβλεψή τους, στους κατοίκους των περιοχών να τις διανοίξουν, με κίνητρο, πέραν της προστασίας της περιοχής τους, να πάρουν τα ξύλα για τις οικογενειακές ανάγκες τους.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)