Ευχαριστήριο μήνυμα της Κατερίνας Σολωμού

14/09/2021 | 18:44

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στη γενέτειρα του πατέρα μου Γρηγόρη Σολωμού, στον Κούμαρη Αιγιάλειας, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση ως φόρος τιμής και αναγνώρισης στην πολυεπίπεδη προσφορά του.

solomos_3.jpg
Η ανακαινισμένη πλατεία του τόπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε και τόσο πολύ αγάπησε, φέρει πλέον το όνομα «Γρηγόριος Σολωμός».
Eκ μέρους της οικογένειάς μου ευχαριστώ όλους από καρδιάς, γιατί αναγνώρισαν τους αγώνες και την προσφορά του πατέρα μου.
Ευχαριστώ θερμά:

-Τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Παναγιώτη Μαρκόπουλο  για την εισήγησή του για την ονοματοδοσία της πλατείας.
-Τον  Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας για την ομόφωνα θετική απόφαση τους και κυρίως γιατί απέδειξαν πως δεν ξεχνούν.
-Τη δημοσιογράφο Πέπη Σπηλιωτοπούλου για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης.
 -Όλους όσοι παραβρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους την προσφορά του στον τόπο του αλλά και στη χώρα  μας, από τις θέσεις ευθύνης τις οποίες υπηρέτησε με αίσθημα ήθους και ευσυνειδησίας.
-Όλους όσοι συνετέλεσαν στην υλοποίηση της τιμητικής εκδήλωσης
 
Κατερίνα Γρ. Σολωμού
Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

solomos_2.jpg

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ