Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Φώφη Γεννηματά: Είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει

13/10/2021 | 11:49

 

 

Τις ευχές του πολιτικού κόσμου για ταχεία ανάρρωση δέχεται η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την είδηση για ραγδαία επιδείνωση της υγείας της και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. 

Mε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την υγεία της. Τόνισε, επίσης, ότι η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει. Η ΠτΔ τόνισε, επίσης, ότι η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης – λίγο πριν από τις 09:00 – ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την Φώφη Γεννηματά. Ο πρωθυπουργός επέλεξε όμως να μη γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται έξω από τον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε συμπτώματα ειλεού και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου. Το βράδυ της Τρίτης (12/10) εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της.

https://www.newsit.gr/

Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Διακόπτονται από αύριο όλα τα δρομολόγια

«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

Κούτρας Κωνσταντίνος:  Έγραψε το απόλυτο 20 στις πανελλαδικές!

Ο Γκλεν Πάουελ πρωταγωνιστής στο ριμέικ του θρίλερ καταδίωξης «The Running Man»

Χατζηδάκης για πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την Euronext: Αλλάζει κατηγορία η ελληνική οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Θέμα χρόνου η διασταύρωση στοιχείων από την ΑΑΔΕ – Έτσι θα λειτουργήσει η επιτροπή ελέγχου

Οι νέοι κανονισμοί που ισχύουν πλέον στο ποδόσφαιρο – Δημόσια ανακοίνωση των αποφάσεων του VAR και περιορισμός στους τερματοφύλακες

Οι επόμενες κινήσεις χωρίς τον Λάμα στο τιμόνι…