Ιωάννινα: Το τελευταίο ταξίδι του Κάρολου Παπούλια – Στο Νησί της λίμνης η σορός του

30/12/2021 | 14:13

Το τελευταίο ταξίδι για τον Κάρολο Παπούλια στο Νησί της λίμνης των Ιωαννίνων, τον τόπο που αγάπησε και έγινε το καταφύγιο και ησυχαστήριό του, πραγματοποιήθηκε στις 13:00.

 

Η σορός του έφτασε οδικώς από την Αθήνα στα Ιωάννινα και μεταφέρθηκε με χειροκροτήματα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με πλοιάριο στο Νησί.

Φίλοι, στενοί συνεργάτες του και οι νησιώτες υποδέχτηκαν τη σορό του στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου αυτήν την ώρα τελείται τρισάγιο χοροστατούντος του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου.

Τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τιμούν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ.

 

ΑΜΠΕ

Τίνα Μεσσαροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Στα πέντε αυτά χρόνια δεν έμαθε τίποτα»

Η λεκτική βία μπορεί να μεταβάλει τον εγκέφαλο των παιδιών

Σκύλος δάγκωσε ηλικιωμένη μέσα στο πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος “Πατρών Περιήγησις Η Πάτρα που αγαπώ”

Πάτρα: Ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή – Γενική σύρραξη και ξυλοδαρμοί

Θοδωρής Αθερίδης: Έπαθε εγκεφαλικό στο θέατρο – «Μούδιασαν η γλώσσα, το μάγουλο και το χέρι»

Φαράγγι Νέδας: Αμέτρητα ατυχήματα στο «μονοπάτι του θανάτου» όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος