Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων για τη στάση της ΑΑΔΕ και εταιρειών τηλεπικοινωνιών

05/08/2022 | 19:57

Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων προκύπτουν από τη στάση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και από εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Αυτό διότι ουκ ολίγα δημοσίευματα αναφέρονταν σε νόμιμη επισύνδεση από πλευράς ΕΥΠ προς το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη γεγονός που γεννά τεράστιο ζήτημα αξιοπιστίας και ασφάλειας για την πηγή προέλευσης των πληροφοριών κάτι που σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα δεν είναι νόμιμο.

Δεδομένου ότι οι νόμιμες επισυνδέσεις εγκρίνονται για λόγους εθνικής ασφάλειας και εγκρίνονται από εισαγγελέα, οι πάροχοι και η ΑΔΑΕ δεν είναι δυνατόν να διαρρέουν κατά το δοκούν πληροφορίες, όπως φαίνεται σε μια σειρά από δημοσίευματα.

Mεγάλη φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Κλιντ Ίστγουντ για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις: «Έκανα ό,τι μου άρεσε και έπρεπε να το αποδεχτεί η γυναίκα μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν

Γαλλία: Δύο νεκροί από τον καύσωνα – Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός από το 1900

Basketball Champions League: Έμαθαν αντιπάλους ΑΕΚ, Προμηθέας, Καρδίτσα – Στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Ζάκυνθος: Εφιάλτης για 51χρονη στα χέρια του πρώην συντρόφου της – Η καταγγελία για βιασμό και η σύλληψη του 46χρονου

Μηχανισμοί Seatrac τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Δυτικής Αχαΐας