ΒΙΝΤΕΟ – Νίκος Ανδρουλάκης: Όταν μιλούσε για ενότητα… αλλά αρνούνταν να συνταχθεί με το κόμμα του

10/12/2021 | 21:25

Μπορεί ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ να μιλάει για ενότητα στον χώρο, την ώρα που οδεύει για την κάλπη του δεύτερου γύρου, ωστόσο τα πεπραγμένα του… δείχνουν διαφορετικά.

Ήταν το 2019, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το ΚΙΝΑΛ επισήμως στήριζε τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα.

Επίσης υποψήφιος ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, που ανήκει στη “βενιζελική” πτέρυγα του χώρου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκείνες τις ημέρες βρέθηκε στην Πάτρα ως ομιλητής σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ. Σε ερώτηση δημοσιογράφων ποιον υποψήφιο στηρίζει, ο κ. Ανδρουλάκης αποφεύγει με “άγαρμπο” τρόπο να απαντήσει… μιλώντας για ενότητα.

Παρά την επιμονή τοων δημοσιογράφων, ο κ. Ανδρουλάκης επέμενε να… σφυρίζει αδιάφορα, αρνούμενος φυσικά να δηλώσει ότι στηρίζει την επιλογή του ΚΙΝΑΛ.

Προφανώς στήριζε τον “αντάρτη” Κώστα Σπηλιόπουλο.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας έχασε τις εκλογές καθώς στο δεύτερο γύρο το ΚΙΝΑΛ… δεν ήταν ενωμένο όπως διατυμπάνιζε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης. 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

 

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του