Δημήτρης Δριβίλας: Καλή τύχη Πρόεδρε

14/12/2021 | 09:17

 

Ο Αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Δημήτρης Δριβίλας σε ανάρτησή του αναφέρει:

Τελείωσε η μάχη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ η οποία διεξήχθη με ένα υποδειγματικό και πολιτισμένο τρόπο με καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά.

Στην προεκλογική αυτή μάχη συστρατεύτηκα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για λόγους που ανέφερα τότε.Ηταν μια πολιτική επιλογή για την οποία δεν μετάνιωσα.

Ο σ.Νικος Ανδρουλάκης κατέγραψε μια ισχυρή μια καθαρή νίκη και πραγματικά τον συγχαίρω και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και να πετύχει τους στόχους της αναγέννησης της παράταξης μας και να την κάνει μεγάλη όπως της αξίζει.

Αγαπητέ πρόεδρε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια παρέμεινα στην παράταξη όπου μαζί με άλλους συντρόφους δώσαμε μάχες και την κρατήσαμε όρθια και περήφανη και η φωνή της ακούγεται στα συλλογικά όργανα της περιφέρειας μας. Με όλες μου τις δυνάμεις θα βοηθήσω η παράταξη μας να μεγαλώσει και να γίνει υπολογίσιμη αυτόνομη πολιτική δύναμη με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου σε σύντομο χρόνο.

Είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει η πραγματική ενότητα η συντροφικότητα η αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός βασικά χαρακτηριστικά του κόμματος μας.

Καλή τύχη πρόεδρε !!!!

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Πάτρα: 27χρονος μπήκε ανάποδα με ΙΧ στο λιμάνι – Δεν σταμάτησε σε έλεγχο και τραυμάτισε Λιμενικό