Ανδραβίδα: Να ερευνηθούν όλα τα πιθανά αίτια της τραγωδίας ζητούν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

30/01/2023 | 22:26

Τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΜέΡΑ25 εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του 29χρονου υποσμηναγού.

Την ανάγκη να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος του μοιραίου Φάντομ στην Ανδραβίδα επισημαίνει το ΚΚΕ εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του 29χρονου συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού  Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Επείγει

«Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του συγκυβερνήτη του F-4 Phantom II, που με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Μαζί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου κυβερνήτη, επείγει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος».

Άμεσα

Σε ανάλογο μήκος κύματος ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του υποσμηναγού τονίζει ότι πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους οικείους του άτυχου νεαρού συγκυβερνήτη εκπαιδευτικής πτήσης Phantom F4. Πέρα από τον άμεσο εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος» αναφέρει ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ