Ν. Παππάς: Επικοινωνιακό σόου η επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων

03/04/2023 | 14:49

«Ένα μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων δεν συμβαδίζει με τις εξαγγελίες», υπογραμμίζει, σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Γεραπετρίτης επιβιβάστηκε σε τρένο που πάει μέχρι την Καλαμπάκα, αλλά αποβιβάστηκε ακριβώς έξω από την Αθήνα. Δρομολόγια που εξαγγέλθηκαν, όπως του προαστιακού από Θεσσαλονίκη για Λάρισα αλλά και αυτά από Αθήνα για Κιάτο, δεν πραγματοποιούνται. Σταθμοί παραμένουν κλειστοί διότι δεν επαρκούν σταθμάρχες και κλειδούχοι», σημειώνει ο κ. Παππάς και προσθέτει: «Τι κάνει, λοιπόν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ένα επικοινωνιακό σόου που προσβάλλει τους πολίτες».

«Και ενώ έχει αφήσει τον σιδηρόδρομο σε εγκατάλειψη, συνεχίζει την προσπάθεια συγκάλυψης», καταλήγει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΑΜΠΕ

Σε ποια ηλικία ο μεσημεριανός ύπνος προμηνύει «κακά μαντάτα» για την υγεία

«Άστεγοι» οι πυροσβέστες στα νησιά: Ρισκάρουν τη ζωή τους και κοιμούνται σε υπνόσακους 

Πάτρα: Ανήλικες επιτέθηκαν σε 14χρονη και την χτύπησαν στο πρόσωπο

Το Ισραήλ ισχυρίζεται πως σκότωσε τον κορυφαίο στρατιωτικό διοικητή του Ιράν Αλί Σαντμανί

Τραμπ κατά Μακρόν: Δεν έχει ιδέα γιατί έφυγα από την G7 – Δεν έχει να κάνει με την εκεχειρία

Πώς το Στενό του Ορμούζ επηρεάζει τις τιμές του πετρελαίου και την παγκόσμια αγορά

Δείτε τα σημάδια που δείχνουν ότι το ζώο σας κινδυνεύει άμεσα από θερμοπληξία

Σε διπλωματικό πυρετό η Αθήνα για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Κρίσιμες επαφές Γεραπετρίτη