Π. Τσαπανίδου: Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να σταματήσει η κυβέρνηση να προσβάλλει τη μνήμη 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα;

21/03/2023 | 20:12

 

«Η χθεσινή live διάψευση του υφυπουργού Παπαδόπουλου από σταθμάρχες επιβεβαίωσε πως τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, που ρύθμιζε την κυκλοφορία από το Δομοκό μέχρι το Πλατύ και θα απέτρεπε την τραγωδία, δεν υπάρχει από το καλοκαίρι του 2019», τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει ότι «χρειαζόταν η αυτοψία του κ. Τσίπρα για να παραδεχθούν πως λένε ψέματα εδώ και 20 μέρες» και τονίζει πως «τώρα τόσο οι υπουργοί όσο και ο ΟΣΕ παίζουν με τις λέξεις βαφτίζοντας τηλεδιοίκηση έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη, που βλέπει μόνο την είσοδο και την έξοδο του σταθμού».

«Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να σταματήσει η κυβέρνηση να λέει ψέματα και να προσβάλλει τη μνήμη 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα;», υπογραμμίζει η κυρία Τσαπανίδου.

ΑΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ