8 χρόνια χωρίς τον Γιώργο Σπαθαράκη – Η συγκινητική ανάρτηση της Αγγελικής Ανυφαντή

04/02/2022 | 10:05

 

Σε μια συγκινητική ανάρτηση η δημοσιογράφος Αγγελική Ανυφαντή αναφέρεται στον αξέχαστο δημοσιογράφο και σύζυγό της Γιώργο Σπαθαράκη.

Πέρασαν οκτώ χρόνια χωρίς τον Γιώργο Σπαθαράκη…
-Ήσουν αυθεντικός, εύστοχος, καυστικός, δίκαιος, πιστός και ακέραιος στις αξίες σου.
-Είχες ήθος, ήσουν πολύτιμος, ευγενής και καθαρός άνθρωπος.
-Αντιμετώπιζες με τόλμη τις δυσκολίες.
-Είχες τη γνώμη σου και δεν χαριζόσουν σε κανέναν.
-Δεν είχες βίλες, κότερα και off shore.
-Δημιούργησες σχολή Δημοσιογραφίας και κυρίως “σχολή σκέψης” για όλους τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί σου.
-Ήσουν της φιλοσοφίας του σπουδαίου Κρητικού συντοπίτη σου Νίκου Καζαντζάκη “Εσύ θα σώσεις τον κόσμο και αν δεν σωθεί, εσύ θα φταις”.
Βιάστηκες όμως να φύγεις και άφησες πίσω σου δυσαναπλήρωτο κενό. Συμπληρώνονται φέτος, οκτώ ολόκληρα χρόνια, από το παγωμένο ξημέρωμα της 4ης Φεβρουαρίου του 2014.
Η είδηση του φευγιού σου, προκάλεσε βαθιά θλίψη και πόνο βουβό στη φυσική σου οικογένεια, αλλά και στη Δημοσιογραφική οικογένεια, στους φίλους σου και σε όλους όσοι σε θαύμαζαν και σε εκτιμούσαν.
-ΛΕΙΠΕΙΣ Γιώργο Σπαθαράκη, αλλά οι παρακαταθήκες σου είναι εδώ και σε θυμίζουν.
Μπορεί να μην πρόλαβες να” σώσεις τον κόσμο”, αλλά έβαλες το δικό σου λιθαράκι για να σωθεί.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με θαυμασμό, αγάπη και εκτίμηση!!!!!!!!
 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»