Εκλογές 2023: Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την πρόταση για το “ΕΑΝ”

26/04/2023 | 19:02

Το σήμα και το όνομα του κόμματός του κατέθεσε σήμερα (26.4.2023) στον Άρειο Πάγο ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ενόψει των φετινών εκλογών της 21ης Μαΐου, καθώς δεν θα ηγηθεί τελικά του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος προχώρησε στην κίνηση αυτή, ενώ νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του «Έλληνες».

Σημειώνεται πως η συμμετοχή του στις εκλογές είναι αμφίβολη. Στις 5 Μαΐου η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει για την υποψηφιότητα του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

newsit.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»