Κ. Βελόπουλος: Αθλιότητα η προβολή της ταινίας σε ανηλίκους μαθητές

25/05/2023 | 17:32

«Αισχρή» χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, την ταινία μικρού μήκους η οποία προβλήθηκε σε σχολικό περιβάλλον και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ως Έλληνας γονιός, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την αθλιότητα που διαπράχτηκε εις βάρος ανήλικων μαθητών, με την προβολή τής αισχρής ταινίας, η οποία μάλιστα έχει εισαχθεί ως ”εκπαιδευτικό υλικό” από τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος και καταλήγει.

«Ως πολιτικός, όμως, οφείλω να δεσμευτώ ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε το σύνολο των φυσικών, ηθικών και πολιτικών αυτουργών αυτού του εγκλήματος, να λογοδοτήσει με βαρύτατες κατηγορίες στην ελληνική Δικαιοσύνη».

 

ΑΜΠΕ

Κέικ μανταρινιού
06/11/2025 | 08:29

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο