Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

26/05/2023 | 09:35

 

Η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις φήμες περί παραίτησής της.

«Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα», είπε αρχικά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για «μια οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε».

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης», ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η ίδια ανέφερε ότι είναι λογικό να «ακούγονται κάποιες γκρίνιες εντός του κόμματος μετά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα».

https://www.zougla.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα