ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Μόνη έγνοια του κ. Μητσοτάκη είναι να ξεπλυθεί στις κάλπες μέσα από τη σιωπή και την συγκάλυψη

19/05/2023 | 20:35

«Δύο ημέρες πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει την χώρα διεθνώς», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αυτή τη φορά η Wall Street Journal σε δημοσίευμα της αναφέρεται στην παραβίαση του κράτους δικαίου με το σκάνδαλο των υποκλοπών και την επιχείρηση συγκάλυψης από τον κ. Μητσοτάκη», σημειώνει, σχολιάζοντας: «Ευτυχώς που υπάρχει ο διεθνής Τύπος και αναδεικνύει την πραγματικότητα που κρύβουν τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ. Ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητάει την ψήφο των πολιτών εν μέσω σκανδάλων και αναπάντητων ερωτημάτων». 

«Μόνη έγνοια του κ. Μητσοτάκη είναι να ξεπλυθεί στις κάλπες μέσα από τη σιωπή και την συγκάλυψη. Είναι βαθιά γελασμένος όμως αν νομίζει ότι θα το καταφέρει», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Ο ελληνικός λαός έχει ιστορική μνήμη και μεγάλη παράδοση δημοκρατικών αγώνων και κατακτήσεων. Την Κυριακή, με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα επιστρέψει στον τόπο η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη παντού».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο