ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Τον καλωσορίζουμε στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα

06/07/2023 | 09:21

 

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ύστερα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τον καλωσορίζουμε στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Διότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο και το δικαίωμα τεκνοθεσίας, ένα χρόνο πριν, τον Ιούνιο του 2022, ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι “δεν είναι η κατάλληλη στιγμή”.

Περιμένουμε τώρα να δούμε αν και πότε θα βρει η κυβέρνηση της ΝΔ “την κατάλληλη στιγμή”. Και δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε καθημερινά μαζί με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα για να γίνει άμεσα πράξη αυτό το αναγκαίο και αυτονόητο βήμα».

https://www.ertnews.gr/

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού