Μ. Σαλμάς: “Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Με νόμο, δεν μπορώ να αλλάξω ένα δικαίωμα που έχει καθορισθεί από τη φύση”

09/02/2024 | 21:29

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Η φύση και τα ήθη και τα έθιμα έχουν δημιουργήσει δικαιώματα. Με νόμο, δεν μπορώ να αλλάξω ένα δικαίωμα που έχει καθορισθεί από τη φύση. Δεν έχουμε καν λύσει ως κράτος το θέμα της υιοθεσίας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Μάριος Σαλμάς, μιλώντας απόψε (09/02) στο BLUESKY.

Παράλληλα, τόνισε πως «θα δω πώς θα διαμορφωθεί ολοκληρωμένο το σχέδιο νόμου και ύστερα θα αποφασίσω», σε ερώτηση αν επιλέξει την αποχή ή την καταψήφιση.

 

newsbomb.gr

Αντελίνο Βιεϊρίνια: To «αντίο» του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν το σκάκι στο Αφγανιστάν – Θα θεωρείται πλέον τυχερό παιχνίδι

Πάτρα: Αρχίζει η δίκη για τον θάνατο της 27χρονης που πέθανε μετά την γέννα – Στο Εδώλιο γιατρός και νοσηλευτής

Fitness: Οι κορυφαίες outdoor ασκήσεις που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Αργεντινή: Κιβώτια με υλικό προπαγάνδας των ναζί βρέθηκαν στο υπόγειο του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Νέα Σμύρνη: Οι εντάσεις στο σπίτι ήταν συχνές – Το δράμα πίσω από τη δολοφονία του 45χρονου από τον πατέρα του

Παρουσίαση του βιβλίου «Περίπατοι με την “Τζιοκόντα”