Αλεξοπούλου – Ταχιάος: Υπό εξέταση οι προϋποθέσεις για την ελεύθερη διέλευση των μελισσοκόμων από τις παράπλευρες οδούς

22/02/2024 | 21:05

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, η συνάντηση εκπροσώπων των μελισσοκόμων με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, οι μελισσοκόμοι μετέφεραν το ψήφισμα της συγκέντρωσής τους στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Συγκεκριμένα, συζήτησαν με την Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου και με τον Υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο, το αίτημά τους σχετικά με την ελεύθερη διέλευσή τους παραπλεύρως της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με κοινή δήλωση των δύο αρμόδιων Υφυπουργών, ο ρόλος της μέλισσας και της μελισσοκομίας είναι αδιαμφισβήτητος και ως προς το περιβάλλον και ως προς την οικονομία της χώρας και θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ληφθούν υπόψιν τα αιτήματα των επαγγελματιών. Κατόπιν τούτου, έχει ήδη ανατεθεί στις υπηρεσίες του Υπουργείου η εξέταση των προϋποθέσεων βάσει των οποίων θα δίνεται στα μελισσοκομικά οχήματα άδεια εισόδου στις παράπλευρες οδούς.

 

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τσακώθηκαν, πήγε να του αρπάξει το ΙΧ και τελικά τράκαραν