Σε τροχιά αλλαγών ο ΣΥΡΙΖΑ – Αμετακίνητη η Σβίγκου, ποιοι αναλαμβάνουν νέο ρόλο

01/03/2024 | 17:46

Σβήνουν και γράφουν τις τελευταίες ώρες οι επιτελείς της Κουμουνδούρου, καθώς οι αλλαγές που προανήγγειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης την επομένη του 4ου Συνεδρίου, μένει να αποτυπωθούν σε νέα πρόσωπα και ρόλους, τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο, αμετακίνητη φέρεται η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, παρότι υπό παραίτηση τελεί ο Αναπληρωτής της, Γιώργος Βασιλειάδης. Πρόσωπο «από την αγορά» αναμένεται να αναλάβει χρέη Εκπροσώπου Τύπου, καθώς η Δώρα Αυγέρη θα είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή, ενώ θέση στο επικοινωνιακό επιτελείο είναι πιθανό να αναλάβει η Έφη Μιχελάκη.

Με νέο ρόλο στο κόμμα φέρονται οι Γιάννης Μπουρνούς, Γιάννης Βουλγαράκης, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Θάνος Μωραϊτης, με τον τελευταίο να φλερτάρει με τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ, θέση που κατείχε μέχρι τώρα ο Γιώργος Τσίπρας.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τσακώθηκαν, πήγε να του αρπάξει το ΙΧ και τελικά τράκαραν