Σκληρή κόντρα κυβέρνησης αντιπολίτευσης – Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης είναι υπονομευτής του πολιτεύματος

24/03/2024 | 18:36

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης με αφορμή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να διεξαχθούν εκλογές με την παρουσία διεθνών παρατηρητών.

Άμεσα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη ως υπονομευτή του Πολιτεύματος ενώ σημειώνει ότι είναι αδιανότητο «ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα».

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους», καταλήγει ο Παύλος Μαρινάκης.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε δημόσια τοποθέτηση του ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί. Μάλιστα, έδωσε προθεσμία 24 ωρών στον πρωθυπουργό ώστε να κάνει δεκτή την πρόταση του.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μια λιποθυμία που αποκάλυψε μια τραγωδία

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ