Στη Δυτική Μακεδονία σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

21/05/2024 | 08:40

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα το πρωί ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βελβεντό και στα Σέρβια, ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης.

Τέλος στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Φλώρινα και στη συνέχεια στην Καστοριά.

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, έθεσε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.

«Η χώρα δεν χρειάζεται ψήφους αψήφιστες. Χρειάζεται ψήφο ευθύνης, για μία ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας, λέγοντας ότι «ο δρόμος για την Ευρώπη περνάει και από τη χώρα μας».

https://www.ertnews.gr/

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής