Ευρωεκλογές 2024 – Βαρουφάκης: Όσο δεν ψηφίζεις, σε κυβερνούν πιο αδυσώπητα

09/06/2024 | 14:59

Στο Παλαιό Φάληρο ψήφισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ24 | ανατρεπτική οικολογική Αριστερά Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε σύντομη δήλωσή του μετά την ψηφοφορία ο Γιάνης Βαρουφάκης ανάφερε:

«Όσο δεν ψηφίζεις, σε κυβερνούν πιο αδυσώπητα. Γι’ αυτό ψήφισε. Σε μια Ελλάδα που ερημοποιείται και μια Ευρώπη που παραπαίει, παρακμάζει, καταρρέει ηθικά και γεωστρατηγικά, ψηφίζουμε πανευρωπαϊκά.

Ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 εδώ στην Ελλάδα γιατί η χώρα μας ήταν το πιο σαθρό διαμέρισμα αυτής της τοξικής πολυκατοικίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γι’ αυτό άρχισε να καταρρέει ο ελληνικός λαός πρώτος.

Σήμερα είναι μια ευκαιρία να αντισταθείς στα αποτελέσματα αυτής της κατάρρευσης τα οποία όπως βλέπουμε πια είναι μόνιμα. Όχι μέχρι το 2060 αλλά μέχρι το 2.600…

Και ταυτόχρονα με τους συντρόφους μας στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ιρλανδία δίνουμε τον αγώνα για να πάψει αυτή η σταδιακή καθίζηση της Ευρώπης σε ένα βούρκο πολέμων, ανέχειας, λιτότητας.

Προχωράμε! Σήμερα κάνουμε ένα μικρό βήμα, μια μικρή στάση σε αυτή τη μεγάλη πορεία για την ανασυγκρότηση ενός μεγάλου σημαντικού χώρου από τον οποίο θα προκύψει ένα καλύτερο μέλλον για όλους εδώ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής