Πλεύρης: Όταν μπήκα στο χειρουργείο, είπαν στη σύζυγό μου πως έχω 20% πιθανότητες να ζήσω

20/06/2022 | 20:28

Το δύσκολο χειρουργείο και οι λίγες πιθανότητες να ζήσει.

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στην Super Κατερίνα και θυμήθηκε τις δύσκολες ημέρες όταν οι γιατροί του έδιναν 20% πιθανότητες για να ζήσει.

Ο Υπουργός Υγείας, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχθηκε στα social media την περίοδο της περιπέτειας με την υγεία του.

Ο Θάνος Πλεύρης, όταν ρωτήθηκε εάν βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά μετά από την δύσκολη αυτή περίοδο, απάντησε πως «Όταν περνάς κάτι σε βιωματικό επίπεδο, βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά κι όχι τόσο απόλυτα. Με επηρέασε κι είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα. Ένα απ΄τα πράγματα που με εξόργιζαν ως Υπουργός Υγείας τώρα είναι που άκουγα, “εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ”».

Πριν διασωληνωθώ, ζήτησα να δω τα παιδιά μου

Εξήγησε πως «Η διασωλήνωση είναι βιωματική εμπειρία. Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τίποτα και μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από το θάνατο».

Ανέφερε επίσης, πως είχαν πει στη γυναίκα του για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι μόλις 20%.

Τα απάνθρωπα σχόλια στα social media μετά το χειρουργείο

Μετά από την δύσκολη αυτή περιπέτεια, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε πως προσπαθεί να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα απάνθρωπα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του την περίοδο εκείνη, από άτομα με αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις από τον ίδιο.

«Τα σχόλια με είχαν σοκάρει» είπε. «Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα κι όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής κι όχι ότι τα πίστευε», πρόσθεσε.

Ιταλία: 16 νεκροί από το κύμα καύσωνα – Έλιωσε η άσφαλτος από τη ζέστη

Κώστας Καρπέτας: Όχι στην κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας – Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα

Το DigiWest στην πράξη: Εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Πάτρα

Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα – Νέο 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε Αλεποχώρι και Φλόκα Αχαΐας

Β. Κικίλιας: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – δεν είναι αυτό το DNA της παράταξης»

Ντιόγκο Ζότα: Βίντεο σοκ μετά την τραγωδία – «Ελιωσε» στις φλόγες η Λαμποργκίνι