Άννα Διαμαντοπουλου: Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια

28/08/2024 | 19:22

Αιχμηρή κριτική στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυρ. Μητσοτάκη, για τα νέα λεωφορεία, άσκησε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Άννα Διαμαντοπούλου.

«Πώς θα ενισχυθεί η ελληνική βιομηχανία και η ελληνική μικρή επιχείρηση; Ποια είναι τα αντισταθμιστικά οφέλη; Ποια είναι η συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία;» ανέφερε σε δήλωσή της.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπουλου,«κάθε χρόνο αγοράζονται εκατοντάδες λεωφορεία από τουριστικές εταιρείες ή από τα ΚΤΕΛ χωρίς όμως να υπάρχει συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία» και επισήμανε πως αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την οικονομία αλλά και η μεγάλη πρόκληση και προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα.

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μάζη

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο