Στην Αθήνα σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

18/09/2024 | 08:29

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση μνήμης «Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά, το όραμα παραμένει ζωντανό», που συνδιοργανώνουν η ΕΣΗΕΑ και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον τραγικό θάνατο του μεγάλου Κύπριου πολιτικού και εκ των πρωτεργατών της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Γιάννου Κρανιδιώτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 στην Αθήνα.

Στις εννέα το βράδυ, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακολουθήσει συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τίτλο «Λαλώ σου’ πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι…», που διοργανώνουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο «Δεν Λησμονώ», για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου Χριστοδουλίδη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

https://www.ertnews.gr/

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα