Ανδρουλάκης: Χρειάζεται μια υπεύθυνη, προοδευτική πολιτική και αυτή θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση

31/08/2024 | 18:25

Από την Ξάνθη συνεχίζοντας τη περιοδεία του στη Θράκη και την Αν. Μακεδονία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεγάλες δυσκολίες λόγω της αποδυνάμωσης του κοινωνικού κράτους και το αυξημένο κόστος ζωής που έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νέοι να φεύγουν στο εξωτερικό και να μειώνεται συνεχώς ο πληθυσμός, όπως είπε.

«Προτεραιότητα μας είναι η περιφερειακή ανάπτυξη ώστε κάθε χωριό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει προοπτική. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν υλοποιεί τίποτα απ’ ό,τι προτείνουμε» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Για το θέμα της συνεχιζόμενης ακρίβειας επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτή και μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά.

«Το αυξημένο κόστος ενέργειας και η λειψυδρία υπονομεύουν τον πρωτογενή τομέα» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Γι’ αυτό χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Υπεύθυνη, προοδευτική και αυτήν την πολιτική θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό