Ν. Παππάς: Οι διαδικασίες θα διεξαχθούν με «απόλυτη ομαλότητα και τήρηση του καταστατικού»

08/09/2024 | 20:19

  Οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα διεξαχθούν με «απόλυτη ομαλότητα και τήρηση του καταστατικού» διαβεβαίωσε σε δήλωσή του μετά το πέρας της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς.

«Η ΚΕ σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε να συγκληθεί εκ νέου σε δυο βδομάδες για να αποφασίσει λεπτομέρειες της διαδικασίας», σημείωσε, στέλνοντας «μήνυμα ηρεμίας» και «δημοκρατικού διαλόγου» σε όλον τον προοδευτικό κόσμο που «πληγώθηκε» με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ερωτηθείς αν θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει τέτοια κουβέντα» και ότι προς το παρόν, όπως αποφασίστηκε θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου