Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τόσο πολύ φοβάστε την Κοινωνία;»

14/11/2024 | 09:32

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής για το 2025, κατηγόρησε την Κυβέρνηση για απαξίωση της Βουλής και είπε ότι ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής εκπροσωπεί την Κυβέρνηση, αντί να την περιορίζει, κάνοντας λόγο για σύμπτωμα διαπλοκής των Εξουσιών.

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανέδειξε το τι πραγματικά σημαίνει αξιοποίηση του Κοινοβουλευτικού Κεκτημένου και ποια θα πρέπει να είναι η αποστολή του Ιδρύματος της Βουλής.

Η Ζωή αναφέρθηκε στις πρακτικές λογοκρισίας στη Βουλή των Εφήβων, στα στοιχεία και στο σημαντικό έργο του Ιδρύματος της Βουλής που παραμένουν αναξιοποίητα, ενώ προέτρεψε το Ίδρυμα της Βουλής και τη Βουλή να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τα ζητήματα Ισότητας.

«Είμαι πολύ σίγουρη ότι σύντομα θα έχουμε μία Βουλή γεμάτη από Βουλευτές που θα υπηρετούν όχι την τσέπη και το συμφέρον τους, όχι το κόμμα και την εξουσία τους, αλλά τον Ελληνικό λαό», είπε.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)