Μητσοτάκης και Σαμαράς συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες στα εγκαίνια του μουσείου Ελύτη

01/11/2024 | 20:04

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν και πάλι συνάντηση, την δεύτερη μέσα σε ένα 24 ώρες, αυτή τη φορά στο μουσείο Ελύτη.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξαν χειραψία ενώ ο πρωθυπουργός συνομίλησε και με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Γεωργία Σαμαρά.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων του «Σπιτιού του Οδυσσέα Ελύτη» στην Πλάκα, στη διασταύρωση Διοσκούρων και Πολυγνώτου.

Ο πρωθυπουργός προσεκλήθη από την σύντροφο του ποιητή, Ίουλίτα Ηλιοπούλου, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ οι δυο άνδρες κάθησαν έχοντας ανάμεσά τους την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

newsit.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο