Άνοδος 0,65% σήμερα στο Χρηματιστήριο

01/03/2016 | 17:59

Με ήπια άνοδο, στα επίπεδα των 520 μονάδων, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, σε μία συνεδρίαση που χαρακτηρίσθηκε από υψηλή μεταβλητότητα.

Αρχικά, η αγορά κινήθηκε πτωτικά έως και 1,50%, μετά από τρεις συνεδριάσεις έντονης ανόδου, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός δείκτης είχε καταγράψει κέρδη 8,95%, λόγω ρευστοποιήσεων, με αφορμή τη νέα διαφαινόμενη καθυστέρηση στη διαδικασία αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας. Στη συνέχεια, η αρχική προσφορά απορροφήθηκε και η αγορά κινήθηκε ανοδικά έως και 1,20%, για να κλείσει τελικά με ήπια άνοδο.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 520,08 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,65%.

Ενδοσυνεδριακά έχει καταγράψει υψηλότερη τιμή στις 522,98 μονάδες (+1,21%) και κατώτερη τιμή στις 508,76 μονάδες (-1,54%).

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 67,709 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 113.275.928 τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,85%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,17%.

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος που αναζητούνταν – Τι “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού