Κοινή επιτροπή υπουργείων και Τράπεζας της Ελλάδας για τα “κόκκινα δάνεια”

06/03/2016 | 08:51

Την απόφαση να δημιουργηθεί μία κοινή επιτροπή για την επεξεργασία της στρατηγικής και το συντονισμό του θεσμικού πλαισίου αναφορικά με τα «κόκκινα δάνεια» αποφάσισαν τα υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας και η Τράπεζα Ελλάδος.

Ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, συναντήθηκαν την Παρασκευή (4/3), με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, «αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη διαχείριση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων και για σχετικές διοικητικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες. Συμφωνήθηκε η συγκρότηση κοινής επιτροπής για την περαιτέρω επεξεργασία της στρατηγικής για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τον συντονισμό για την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου».

Η πιο φιλική προς τα παιδιά πόλη

Κεραμέως για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: «Απλοποιεί διαδικασίες, φέρνει ρυθμίσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους & ενισχύει τους ελέγχους»

Η μοναξιά συνδέεται με 871.000 θανάτους ετησίως

Τραγωδία στην Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κορυτσάς, εντοπίστηκε απανθρακωμένη γυναίκα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Η Γλυκερία είναι τεράστια τραγουδίστρια και θεωρώ άδικο αυτό που έγινε»

Οι δημοκρατίες ξέρουν ακόμα να πολεμούν

Ολυμπιακός: Sold out στα διαρκείας, κυκλοφορούν άλλα 400 από την ΚΑΕ!

Λάμπρος Φισφής: «Χρησιμοποιώ πολλές ατάκες της καθημερινότητάς μου στην σειρά “Έχω παιδιά”»