Το “Ευχαριστώ” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας στον Γιάννη Καρβέλη

26/09/2022 | 15:02

Ευχαριστήρια επιστολή για την έμπρακτη και άμεση στήριξη που παρέχει στα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο, απέστειλε στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: Διοικητή 6ης ΥΠΕ, κ. Ι. Καρβέλη

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια Επιστολή».

Αξιότιμε Κύριε Διοικητή,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας ιδρύθηκε το 1991, και είναι ο Δευτεροβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας των πασχόντων από Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία) και Δρεπανοκυτταρική Νόσο (Δρεπανοκυτταρική και Μικροδρεπανοκυτταρική Αναιμία). Έχει ως μέλη τους 25 Συλλόγους Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου της χώρας μας, κι εκπροσωπεί τους 5.000 πάσχοντες και τις οικογένειές τους. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Θαλασσαιμίας (T.I.F.), και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη και άμεση στήριξη που παρέχετε στα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο σε θέματα που απασχολούν τις Μονάδες Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου που υπάγονται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη σας  στα θέματα των μεγάλων ελλείψεων αίματος που αντιμετώπισαν οι πάσχοντες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

H αξιέπαινη στήριξη σας είναι σημαντική για τα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο και προσδοκούμε στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.  

 

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΒΑΝΟΣ            ΑΓΛΑΪΑ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ