Απαράδεκτη ανάρτηση από την σελίδα του Δήμου Πατρέων

29/09/2022 | 09:08

 

Σε μια άκρως απαράδεκτη και πρωτοφανή ανάρτηση προχώρησαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του Δήμου Πατρέων στο Facebook.

Ενώ το δημοτικό συμβούλιο ήταν σε εξέλιξη, ανέβασαν μια φωτογραφία τον Γιώργο Ρώρο να συνομιλεί με τον Νίκο Νικολόπουλο, γράφοντας: «Ακροδεξιά και ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά, κοροϊδεύουν άλλη μια φορά τους συμβασιούχους και επιτίθενται στον αγωνιστή Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη».

Η καφενειακού επιπέδου ανάρτηση, εντελώς ανάρμοστη για την επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων, συγκέντρωσε δεκάδες κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια, με όλους τους χρήστες να εκφράζουν την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτό που βλέπουν. Προφανώς, ορισμένοι στο επιτελείο της Μαιζώνος έχασαν την μπάλα, μην μπορώντας να διαχωρίσουν τι σημαίνει παράταξη και τι Δήμος.  Όπως και να έχει, πρόκειται για μια απαράδεκτη κίνηση, που εκθέτει τον ίδιο τον Δήμαρχο. Ίσως και ο ίδιος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε όσους αναθέτει τέτοια… πόστα!

Απαράδεκτη ανάρτηση από την σελίδα του Δήμου Πατρέων

Απαράδεκτη ανάρτηση από την σελίδα του Δήμου Πατρέων

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ