Εμμένει στη θέση ότι χρειάζεται εξειδίκευση των μέτρων για το ελληνικό χρέος το ΔΝΤ

02/06/2016 | 23:24

Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους βρίσκεται πλέον σταθερά στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων, και αυτό αφορά ανεξαιρέτως όλους τους εταίρους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ Γουίλιαμ Μάρεϊ.

Ο ίδιος επαναβεβαίωσε ότι με τα σημερινά δεδομένα το Ταμείο δεν μπορεί να ακόμα να εξετάσει το ενδεχόμενο χρηματοδοτικής συμμετοχής στο ελληνικό πρόγραμμα. Ελπίζει πάντως ότι η σχετική απόφαση θα τεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο έως το τέλος του έτους.

Σημείωσε πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί (και ως προς τα ειδικότερα μέτρα που θα χρησιμοποιηθούν) και να αρχίσει να εφαρμόζεται έως το τέλος του Μνημονίου.

Πηγή: enikonomia.gr 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»