Αποχωρεί από πρόεδρος του ΤΧΣ ο Γιώργος Μιχελής

11/07/2017 | 21:26

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Μιχελής, πρόεδρος του ΤΧΣ, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργού Οικονομικών.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ, ο κ. Μιχελής παραμένει στη θέση του προέδρου έως την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο, ο οποίος θα οριστεί με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον Νόμο του ΤΧΣ (Ν. 3864/2010, άρθρο 4Α), η Επιτροπή Επιλογής είναι αρμόδια να επιλέξει και να προτείνει στον υπουργό Οικονομικών λίστα με υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου του ΤΧΣ. Από την λίστα αυτή ο υπουργός Οικονομικών διορίζει τον υποψήφιο της επιλογής του.

Πηγή: enikonomia.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ