Χρηματιστήριο: Μικρή άνοδος

30/08/2017 | 18:27

Με μικρή άνοδο και καμία διασφάλιση ότι μπορεί να διατηρήσει έστω κι αυτή έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,12% στις 823,65 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 829,88 μονάδων (+0,88%) και 822,48 μον. (-0,02%). 

Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 39 εκατ. ευρώ, ο όγκος ανήλθε στα 29 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 2,01 εκατ. τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 0,15%, στις 2.162,34 μονάδες, ενώ στο +0,59% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.154,00 μονάδες. 

Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,34% στις 1.037,02 μονάδες.

Στο ταμπλό οι τραπεζικές μετοχές στήριζαν το θετικό πρόσημο του δείκτη. 

Η Eurobank κατάφερε στο τέλος να κλείσει στο +2,36%, με την Motor Oil και την Πειραιώς να ακολουθούν με άνοδο +1,61% και 1,05% αντίστοιχα. 

Ήπια ανοδικά έκλεισαν οι ΕΧΑΕ, ΟΤΕ, ΓΕΚ Τέρνα, Jumbo, ΕΕΕ, Folli Follie και Grivalia. 

Στον αντίποδα, τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο ΟΛΠ, ο ΟΠΑΠ και η Aegean σημείωσαν απώλειες που ξεπέρασαν το 1%, ενώ ήπια πτωτικά έκλεισαν οι Μυτιληναίος, Τιτάν, Φουρλής, Ελλάκτωρ, Εθνική, Alpha Bank και Λάμδα. Χωρίς μεταβολή οι Σαράντης, Βιοχαλκο, ΑΔΜΗΕ, Attica Bank και ΔΕΗ.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της