Στην πίτα του Πνευμονολογικού του νοσοκομείου Ρίου ο Περικλής Δουσδαμπάνης

09/02/2023 | 09:10

 

Στην κοπή πίτας του πνευμονολογικού τμήματος της παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου νεφρολόγος Περικλής Δουζδαμπάνης.

Ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε την μεγάλη προσφορά του καθηγητή Παθολογίας λοιμώξεων και αντιπρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών Μάρκου Μαραγκού, αλλά και του αν. Καθηγητή Πνευμολογίας- Παθολογίας Aργύρης Τζουβελέκη στην καταπολέμηση της πανδημίας , στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο πρόεδρος ιατρικής Σχολής Πατρών καθηγητής Γ. Αντωνάκης, ο διοικητής 6 ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρύτανης πανεπιστημίου Πατρών Χρ. Μπούρας και ο διοικητής του ΠΓΝΠ Δ. Μπάκος.

Στην πίτα του Πνευμονολογικού του νοσοκομείου Ρίου ο Περικλής Δουσδαμπάνης

Περικλής Δουσδαμπάνης και Αργύρης Τζουβελέκης

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της