Το σαρδάμ του Γιάννη Πρετεντέρη: Αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, «κύριο Τζίμα»

14/03/2023 | 23:17

Επίθετο στον Αλέξη Τσίπρα άλλαξε ο Γιάννης Πρετεντέρης το βράδυ της Τρίτη και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Το σαρδάμ σημειώθηκε ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης καλησπέρισε τον κ. Τσίπρα. 

«Καλησπέρα κύριε Τζίμα!» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης και στη συνέχεια είπε «Κύριε Τσίπρα… Συγγνώμη». Η Ράνια Τζίμα η οποία δεν άκουσε τι ακριβώς ειπώθηκε ρώτησε: «Τον είπες… κύριο;».

«Κύριο Τζίμα και το διόρθωσα» αποκρίθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Τον είπες κύριο Τζίμα; Καλά ξεκίνησε αυτό!» σχολίασε με χιούμορ η Ράνια Τζίμα και αμέσως ξεκίνησε την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

 

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)