Στο ΚΕΤΧ Πατρών ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης – Νέος Διοικητής ο Ευάγγελος Τούντας

16/03/2023 | 12:42

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα. Παρουσία του Διευθυντή Τεχνικού του ΓΕΣ υποστράτηγου Κωνσταντίνου Καλαματιανού, ο απερχόμενος Διοικητής του ΚΕΤΧ ταξίαρχος Τρύφωνας Χατζηγιάννης παρέδωσε τη διοίκηση στον ταξίαρχο Ευάγγελο Τούντα.
Στη σεμνή και συγκινητική τελετή παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο οποίος ευχήθηκε στον απερχόμενο Διοικητή να έχει υγεία και δύναμη και τον ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία που είχε η 6η ΥΠΕ και το ΚΕΤΧ Πάτρας.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Διοικητή. Στη σύντομη συνομιλία μαζί του, ο κ. Καρβέλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η 6η ΥΠΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και θα διατηρεί πάντα ανοιχτή τη “γέφυρα” επικοινωνίας, συνεργασίας και στήριξης με το ΚΕΤΧ Πατρών. “Είναι υποχρέωσή μας, να συμβάλουμε στην ενημέρωσή σας, μέσα από τα στελέχη μας στον τομέα της πρόληψης αλλά και σε αυτό που λέμε δημόσια υγεία”, είπε ο κ. Καρβέλης.
Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.
 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία