Ιδρύεται Οργανισμός του ΟΗΕ για τον τουρισμό και τον αθλητισμό στην Ελλάδα

11/04/2019 | 17:28

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα θα αποτελέσει την έδρα Διεθνούς Οργανισμού, του ISTO for P&P που ιδρύεται με όραμα και στόχο την ειρήνη και την ευημερία παγκοσμίως μέσα από τον τουρισμό και τον αθλητισμό.

Η ίδρυση του International Sports & Tourism Organisation for Peace & Prosperity είναι πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, η οποία ανέλαβε δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε ο Οργανισμός με διεθνή υπόσταση και κύρος, να προωθήσει τη συνεργασία των κρατών και των λαών, με επίκεντρο τον τουρισμό και τον αθλητισμό, και όπου η Ελλάδα θα συμβάλλει καθοριστικά.

Η Ελλάδα θα αποτελέσει την έδρα του Οργανισμού ISTO for P&P, ως η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το πνεύμα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας και η φιλοξενία.

Ταυτόχρονα, με την ίδρυση του ISTO for P&P, η Ελλάδα θα λειτουργήσει ως γέφυρα για τη συνεργασία μεταξύ των κρατών και μεταξύ των λαών, την προάσπιση της ειρήνης, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικονομική πρόοδο και την κοινωνική συνοχή.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας