Πρόστιμο 1.200 ευρώ για τους εργοδότες που απασχολούν εργαζόμενους υπό αναστολή

17/04/2020 | 11:28

Βαρύ πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ περιμένει όποιους εργοδότες απασχολούν εργαζόμενους, των οποίων τη σύμβαση εργασίας έχουν θέσει σε πρόσκαιρη αναστολή λόγω του ότι οι επιχειρήσεις τους πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Αυτό προβλέπει Υπουργική Απόφαση του Υπ. Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Το πρόστιμο αυτό αφορά τόσο τις πληττόμενες επιχειρήσεις, όσο και εκείνες οι οποίες έκλεισαν με κρατική εντολή.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη