Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί σε όσους δεν το έλαβαν

20/06/2020 | 15:10

Έως και την επόμενη Παρασκευή θα λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ του Μαΐου όσοι δικαιούχοι εργαζόμενοι ήταν σε αναστολή η σύμβαση εργασίας τους λόγω της κρίσης του κορονοϊού και δεν το έλαβαν.

Όπως είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσηςστην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι»,αναφορικά με την πληρωμή του επιδόματος στους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή τον Μάιο, περίπου 526.000 εργαζόμενοι έχουν ήδη λάβει το επίδομα στην αναλογική βάση του χρόνου που ήταν σε αναστολή τον Μάιο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι 7.000 από τους 526.000 δεν έλαβαν τα χρήματα.

Όπως εξήγησε, αυτό συνέβη εξ υπαιτιότητας κατά βάση του εργοδότη τους – στη συντριπτική πλειονότητα – που έδωσαν λάθος στοιχεία. «Υπήρχαν βέβαια και περιπτώσεις με λάθος στοιχεία και από τους εργαζόμενους» συμπλήρωσε ο κ. Βρούτσης, ξεκαθαρίζοντας ότι, μέχρι την επόμενη Παρασκευή, θα καταβληθούν και σε αυτούς τα χρήματα που δικαιούνται.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά