Φορολογικές δηλώσεις: Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παράτασης

18/07/2020 | 15:30

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

“Μέσα στην εβδομάδα εάν υπάρξουν μεταβολές, θα ανακοινωθούν. Προς το παρόν οι πλατφόρμες λειτουργούν καλά,100 χιλιάδες περίπου φορολογικές δηλώσεις υποβάλλονται την ημέρα, χθες υποβλήθηκαν 85 χιλιάδες, προχθές 105 χιλιάδες, η διαδικασία προχωρά”, τόνισε.

 

 

“Τους λογιστές και το σημαντικό έργο που εκτελούν θα πρέπει να σεβαστούμε αλλά και την κοινωνία. Όσο πάνε πιο πίσω οι υποβολές φορολογικών δηλώσεων, τόσες λιγότερες δόσεις θα έχουν ουσιαστικά για να αποπληρώσουν τις οφειλές τους οι φορολογούμενοι” πρόσθεσε ο κ. Σταϊκούρας.

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Κώστας Σβόλης: Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής για το Πατρινό Καρναβάλι