Ανοδικά έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – Σε άνοδο και η Wall Street

15/09/2020 | 20:36

Ανοδικά έκλεισαν τη Τρίτη τα βασικότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στις επικείμενες συνεδριάσεις της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ και της Τράπεζας της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, , ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε άνοδο 0,66%. Ανοδικά κινήθηκε και ο FTSE 100 στο Λονδίνο, με τον δείκτη να βρίσκεται στο 1,32%. Άνοδο σημείωσε και ο DAX στη Φρανκφούρτη, με τον δείκτη να βρίσκεται στο 0,18%. Άλμα πραγματοποίησε ο CAC 40 στο Παρίσι της τάξης του 0,32%. Ο FTSE MIB στο Μιλάνο παρουσίασε άνοδο 0,82%.

Θετικό κλίμα επικρατεί και στη Wall Street. Συγκεκριμένα, στις 19:42 ώρα Ελλάδος, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,96%. Ο Dow Jones εμφανίζει άνοδο 0,46% και ο Nasdaq βρίσκεται σε θετικό έδαφος, στο +1,57%.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία