Εξοικονομώ: Ανοίγει ξανά για επιδοτήσεις έως 76.270 ευρώ

06/01/2021 | 10:00

«Ανοίγει» ξανά η πλατφόρμα του Εξοικονομώ και «μοιράζει» επιδοτήσεις που φτάνουν έως τα 48.500 ευρώ για ενεργειακές αναβαθμίσεις σε μονοκατοικίες – μεμονωμένα διαμερίσματα και τα 76.270 ευρώ για πολυκατοικίες. Την ερχόμενη Δευτέρα -εάν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή ελέω της πανδημίας- αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων.

Η αρχή θα γίνει από αυτές τις περιοχές που η ένταξή τους στο Εξοικονομώ πήρε αναβολή στις αρχές Δεκεμβρίου λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοιού. Πρόκειται κυρίως για περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν εργασίες σε μονοκατοικίες ή μεμονωμένα διαμερίσματα. Πρώτη ανοίγει τον … «χορό» των αιτήσεων η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, για να ακολουθήσει η Δυτική Μακεδονία την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, η Κεντρική Μακεδονία την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και να κλείσει αυτός ο κύκλος με τις αιτήσεις από τη Θεσσαλία την Τετάρτη 20 του μήνα. Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων είναι: https://exoikonomo2020.gov.gr.

 enikonomia.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ