Επίδομα 534 ευρώ : Σήμερα οι πληρωμές για τις αναστολές Δεκεμβρίου

12/01/2021 | 08:22

 

 

Σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού (επίδομα 534 ευρώ) στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή τον Δεκέμβριο του 2020.

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 325,7 εκατ. ευρώ και αφορά 645.054 δικαιούχους, σε 168.199 επιχειρήσεις.

Για 30 ημέρες αναστολής η αποζημίωση ορίζεται σε 534 ευρώ, για 20 ημέρες σε 356 ευρώ και για 10 ημέρες 178 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας από εργοδότες και εργαζόμενους (και μόνο για εργαζόμενους, για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση) καθώς και ορθών επαναλήψεων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020.

Για τον Οκτώβριο, η σχετική προθεσμία εκπνέει σήμερα, για τον Νοέμβριο η προθεσμία αφορά στην περίοδο 12/1/2021-14/1/2021. Για τον Δεκέμβριο του 2020, οι ανωτέρω δηλώσεις αναστολής συμβάσεων μπορούν να υποβληθούν από 15/1/2021 έως 18/1/2021.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου