Αναστολή σύμβασης : Την Παρασκευή η καταβολή της ειδικής αποζημίωσης για τον Μάρτιο

07/04/2021 | 23:14

Σε συνέχεια της υπογραφής της σχετικής απόφασης, την Παρασκευή 9 Απριλίου θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 503.691 εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή κατά τον Μάρτιο.

Το σχετικό κονδύλι ανέρχεται σε 249,5 εκατ. ευρώ.

Αποζημίωση και για αναστολές Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου

Την ίδια ημέρα, θα καταβληθεί ποσό 857.217 ευρώ για πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 2.175 δικαιούχους για αναστολές συμβάσεων εργασίας για τους μήνες Δεκέμβριο 2020, Ιανουάριο 2021 και Φεβρουάριο 2021.

in.gr

Υγιής Γήρανση: Διαδικτυακή Σύσκεψη και Έναρξη Στοχευμένων Παρεμβάσεων στην Ηλεία 

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Δυτ. Ελλάδας

Πανικός στο κέντρο του Αγρινίου – ΙΧ πήρε…. αμπάριζα τραπεζοκαθίσματα εστιατορίου – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός ναυαγοσώστη από προπέλα ταχυπλόου

Παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγυιάς – Τερψιθέας: «Με τα ρούχα της δουλειάς»

Στην ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος το θέμα της παραχώρησης 35 στρεμμάτων στην Καλογριά με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Χρίστος Δήμας: Έως το τέλος Ιουλίου σε κυκλοφορία τα πρώτα 65 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος (ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”: Μουσική βραδιά αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη