Πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας στο Δήμο Αιγιαλείας

04/08/2021 | 11:41

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα λειτουργίας της ψηφιακής θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργουCREATIVECAMPS:«Cross-overHUBS -developingcross – innovationbetweenagro-foodandcreativeenterprises», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Σε αυτή την 1η εβδομάδα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουνσυμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring)  από έμπειρουςκαι εξειδικευμένους μέντορες σε θέματα Eπιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν για την εύρεση νέων κεφαλαίων και πηγών χρηματοδότησης, ανέπτυξαν τις ιδέες τους μέσα από προσομοιώσεις καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας και καθόρισαν τα πρώτα βήματα για την δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης.

Το έργο CreativeCampsαπευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους κλάδους της δημιουργικής βιομηχανίας και της αγροδιατροφήςκαι στόχο έχει να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις με σκοπό την ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης και της διαπολιτισμικής καινοτομίαςμεταξύ των δύο τομέων.

”Ο Μουνής” της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»